Атмосфера свята: чи потрібна Різдвяна музика в центрі міста?

 

 

 

 

Новий рік та Різдво –  все ближче, і тому час хутчіш створювати святкову атмосферу навколо себе. Новорічна ялинка, блиск різнокольорових гірлянд, сяйво святкових ілюмінацій – безперечно, це додає святкового настрою!  І доповнення до цього відчуття справжньої казки точно зможе подарувати музика…

“Чи потрібно включити Різдвяну музику на площі І. Франка і по вулиці Гоголя?”, – з таким питанням у соціальній мережі до містян звернувся радник міського голови Сергій Охонько. – Це було б дуже класно! Різдвяний настрій у людей покращиться врази! .. А як Ви вважаєте?”.

Ніжинцям така ідея сподобалася. “Атмосфера буде суперовою!”, “Однозначно потрібно! Адже музика завжди задає настрій”, “Вдало підібрані Різдвяні композиції були б дуже доречні!”, “Сьогодні були на відкритті новорічної ялинки! Дуже красиво, настрій чудовий, атмосфера святкова! А якби ще музику, то взагалі! Неначе Львів до Ніжина завітав!”, “Це буде диво!”, – ось так реагують ніжинці.

…Більшість новорічних та Різдвяних пісень – це нетлінна класика, яку ми пам’ятаємо змалечку, і легко можемо наспівати. Це і пісні легендарних ABBA і Френка Сінатри, і відомий на весь світ український Щедрик, і безліч інших композицій, які асоціюються із теплими спогадами про свята (пише https://tsn.ua/).

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь