Забив сокирою: на Чернігівщині чоловік вбив пенсіонерку, бо не хотів повертати борг

 

 

 

 

Поліцейські упродовж двох годин встановили та затримали чоловіка, який підозрюється у заподіянні смертельних тілесних ушкоджень 61-річній мешканці одного з сіл Чернігівського району в ході розбійного нападу на неї.

23 грудня о 10-й ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що у власному будинку виявили неживою мешканку Гончарівської громади. На голові жінки були тілесні ушкодження, що свідчили про її насильницьку смерть. За словами родичів, з будинку зникли речі потерпілої. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, співробітники кримінального блоку Чернігівського районного відділу поліції та співробітники карного розшуку поліції області.

Оперативники швидко встановили причетного до скоєння злочинів – це раніше судимий за майнові злочини односелець потерпілої. 56-річний зловмисник зізнався, що брав у жінки гроші в борг, але вирішив не повертати позичене.

Підозрюваний завдав їй кілька ударів сокирою по голові та забрав з оселі потерпілої мобільний телефон, планшет, відеокамеру, пауербанк.

Викрадене майно та знаряддя вбивства вилучено. Слідчий відкрив провадження: за п.6 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з корисливих мотивів), що карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна; за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень), що карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Джерело: cheline.com.ua

Центральне фото – з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь