30 тис. гривень на лікування: юна чемпіонка щиро вдячна владі Ніжина за допомогу

 

 

 

 

Не можна навіть перерахувати, скільком людям надали допомогу Ніжинський міський голова Олександр Кодола та його команда за один рік, протягом якого вони обіймають свої посади. Майже на кожному прийомі міського голови жителі Ніжинської громади просять кошти на лікування, матеріальну підтримку для виходу зі скрутного становища. Олександр Михайлович намагається віднайти можливість, щоб допомогти всім тим, хто дійсно цього потребує.

До даної категорії несподівано потрапила юна ніжинка Кристина Опанасенко. Вісім років дівчина займається в спортивному клубі «Спарта». Тренує спортсменку Сергій Антонян.

Сергій Михайлович впевнений, що у дівчини є перспективи спортивного росту, адже тільки за останні два роки вона стала чемпіонкою України з дзюдо та призеркою – із самбо.

К. Опанасенко неодноразово представляла Чернігівщину і, зокрема, рідний Ніжин за кордоном: 4 рази брала участь у змаганнях у Польщі, а також Угорщині, Італії, Словенії, країнах Балтії.

Біда прийшла, звідки не чекали ані Кристина, ані її батьки: почало сильно боліти коліно. Ніякої травми, каже спортсменка, не отримувала. Згодом біль став нестерпним.

За допомогою родині довелося звернутися до міського голови Олександра Кодоли. Очільник міста надав доручення виділити спортсменці 30 тис. гривень на операцію з місцевого бюджету.

Наразі Кристина почувається добре.

«Ходити без милиць ще не можу, але лікарі надають чудовий прогноз», — пояснила чемпіонка журналісту «УН».

Користуючись нагодою, Кристина Опанасенко та тренер Сергій Антонян щиро подякували місцевій владі на чолі з Олександром Кодолою за матеріальну допомогу конкретній родині та колосальну підтримку спорту у Ніжині загалом.

Автор: журналіст сайту «УН» Валентина Савчук

Фото автора та С. Антоняна

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь