Відбулася нарада щодо розподілу коштів бюджету на 2022 рік

 

 

 

 

6 січня міський голова Олександр Кодола провів установчу нараду щодо розподілу коштів бюджету на капітальні видатки та міські цільові програми на 2022 рік. На нараді були присутні секретар міської ради Юрій Хоменко, керуючий справами виконавчого комітету Валерій Салогуб, заступники міського голови Сергій Смага та Ірина Грозенко, радники міського голови Сергій Охонько та Ольга Орел, керівники відділів та управлінь.
Олександр Кодола наголосив, що усі необхідні організаційні моменти потрібно провести на початку року, щоб протягом найближчого часу усі тендери були проведені. В першу чергу, це стосується найбільших проектів по відновленню інфраструктури.
Усіма присутніми учасниками наради було активно обговорено ряд актуальних фінансових питань по основним напрямкам: будівництву і ЖКГ, медицині, соціальним закладам, фізичній культурі, освіті, культурі та туризму а також внесено відповідні пропозиції.
Керівники управлінь прозвітували, що на сьогоднішній день оголошено тендери по найбільш кошторисним проектам, а по іншим готується тендерна документація.
Радник міського голови Сергій Охонько запропонував створити календарний план проведення тендерної процедури та строків виконання робіт.
Особливу увагу приділили питанню реалізації проектів Громадського бюджету 2022 року. Відповідальною особою визначили Сергія Охонька. Відповідальні особи повинні подати пропозиції календарного плану виконання проектів раднику міського голови до 14 січня.
Олександр Кодола наголосив, що у цьому році потрібно плідно працювати у напрямку залучення коштів Державного Фонду регіонального розвитку. На сьогодні на Чернігівську область було виділено найменше коштів Фонду. Але в той же час, є нові субвенції, на які можна подавати заявки.
По результатам наради було надано ряд протокольних доручень.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь