Приміщення однієї з аптек Ніжина планують переобладнати під сімейну амбулаторію

 

 

 

 

Хто відвідував сімейну амбулаторію в Третьому мікрорайоні, той знає, в яких, м’яко кажучи, незадовільних умовах там працюють медики і перебувають відвідувачі. Цей  медичний заклад знаходиться за адресою  вул. Шевченка 83/3.  Амбулаторію розміщено фактично в двох окремих приміщеннях одного багатоповерхового будинку, які розділяє квартира. Звісно територія закладу для такого великого мікрорайону замала: великий наплив людей, постійні черги, іншими словами – «розвернутись ніде». 

Саме тому в Ніжині вже давно розглядають питання перенесення сімейної амбулаторії з Третього Мікрорайону в краще приміщення. Ще раніше, як варіант, розглядали будівлю  так званої Двохсотої аптеки.

На сьогоднішньому сесійному засіданні заступник міського голови Ірина Грозенко нагадала, що ще депутати обласної ради попереднього скликання винесли на сесію питання про передачу приміщення аптеки в комунальну власність м. Ніжина.

“Уже виготовлено проєктно-кошторисну документацію на реконструкцію цього приміщення і ми сподівалися, що цього року обласна держадміністрація додасть цей об’єкт у проєкт “Велике будівництво”, – зазначила Ірина Вікторівна. –  Утім, цього року кошти “Великого будівництва” будуть направлені на дороги і спортивні об’єкти.

“Цього року плануємо розпочати хоча б реконструкцію приміщення аптеки під амбулаторію”, – додала заступник.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь