Ангели-охоронці існують – це люди, які люблять вас сильніше за все на світі

 

 

 

 

Ангели. Духовні створіння. Божественні істоти. Посланці. Хранителі нашого світу і всього, що нам дороге …

І знаєте що? Я вірю в ангелів. Не має значення, наскільки шалено, неможливо і нереально це звучить, але я вірю в ангелів.

Я побачила дуже багато, щоб не вірити. У моєму житті відбувалися різні події і деякі з них було складно пережити. Настільки складно, що я б не впоралася, якби не підтримка особливої людини. Мого ангела-хранителя …

Ось чому ніколи не перестану вірити в ангелів. Ангели існують. Якщо не вірите, то просто озирніться навколо. Це люди, які люблять вас сильніше за все на світі.

Ось 7 очевидних ознак того, що у вашому житті присутній ангел-хранитель:

1. Ці люди знають вас краще, ніж ви самі.

Разом ви пройшли через багато речей, тому вони знають, які ви насправді. Вони знайомі з кожною з ваших версій, але до сих пір від вас не відвернулися. А ще вони знають, як б’ється ваше серце. Якщо у вашому житті є така людина, будьте за це вдячні.

2. Поруч з ними завжди комфортно.

Настільки комфортно, що ви можете буквально сказати все, що хочеться. Поговорити про що завгодно і зробити що завгодно, не боячись критики і висміювання. Поруч з ними ви знаходите свободу.

3. Вони слухають вас на більш глибокому рівні.

І слухають не для того, щоб відповісти, а, скоріше, щоб зрозуміти ваш біль і знайти спосіб допомогти. Ось що робить цих людей такими унікальними і змушує їх виділятися з натовпу. І ось чому вони є вашими ангелами-охоронцями: поруч з ними ви завжди можете бути собою.

4. Вони дають силу, в якій ви так відчайдушно потребуєте.

Вони – джерело вашого натхнення, мотивації, змін і ваша опора в житті. Вони – ваше світло в кінці тунелю, доказ того, що якщо є воля, то і вихід завжди знайдеться. Вони – це сила, яка вам так потрібна.

5. Вони допомогли вам зцілитися і позбутися від травм минулого.

Вони допомогли вам впоратися з багатьма непростими періодами в вашому житті. Вони супроводжували кожен ваш крок. Вони направляли, давали поради, зціляли … Без них вас би сьогодні тут не було …

6. Вони ніколи вас не засуджують.

Ці люди поважають ваш вибір і підтримують всі ваші рішення, навіть якщо вони з ними не згодні. Вони завжди намагаються поставити себе на ваше місце, тому що це єдиний спосіб подивитися на речі з різних сторін і зрозуміти вас.

7. В них є щось таке, що змушує вас почувати, ніби в якийсь період життя ви вже через багато що разом пройшли.

Можливо, в іншому вимірі або в іншій реальності. Як би там не було, але цілком очевидно, що зв’язок з цією людиною – це щось більше, ніж інші відносини у вашому житті.

Джерело: teawithlemon.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь