У лобовому зіткненні двох авто на Чернігівщині травмувалися п’ятеро людей

 

 

 

 

Автопригода сталася близько 16:00 години 30 січня на трасі Київ-Вишгород-Десна-Чернігів поблизу села Виповзів. “Ford scorpio” зіткнувся з автомобілем “Skoda fabia”, що рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок аварії травмувалися п’ятеро людей.

Про це Суспільному повідомила речниця поліції області Наталія Слабеняк.

За її словами, травмувалися обидва водії та троє пасажирів, мешканці Чернігівської та Київської областей, а також Києва. Всіх п’ятьох з місця ДТП шпиталізували до Козелецької центральної районної лікарні.

У лобовому зіткненні двох авто на Чернігівщині травмувалися п'ятеро людейФОТО: Управління ДСНС України в Чернігівській області

Поліція з’ясовує обставини автопригоди в рамках провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження середньої тяжкості).

Такі дії караються штрафом, виправними роботами, арештом або обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

За словами директора Козелецької центральної районної лікарні В’ячеслава Приліпка, до якого Суспільне звернулося за коментарем, всі травмовані наразі перебувають у травматологічному відділенні.

“Всі в стані середньої важкості. Стан задовільний. Травми: переломи, струс мозку”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь