Ніжинці розпочали підготовку до Дня міста: свято має бути особливим!

 

 

 

 

1 лютого у малій залі міськвиконкому відбулося перше засідання оргкомітету з підготовки та проведення Дня міста.

Повідомляє Нежатин.

Засідання пройшло під головуванням міського голови Олександра Кодоли, також були присутні заступник міського голови Сергій Смага, секретар ради Юрій Хоменко, керуючий справами Валерій Салогуб та інші члени оргкомітету.

Під час наради обговорювали різні питання, що стосувались дати проведення свята, формату та заходів.

Після першої наради стало зрозуміло, що День міста цього року очікується особливий!

З основною датою визначилися досить швидко. Нею залишається 6 травня, проте, в рамках свята, ніжинцям запропонують цілий список різноманітних заходів, які проходитимуть протягом декількох днів, а саме, з 5-го по 8-ме травня.

Серед запланованих дійств “Ніжин ожив”, унікальний авторський проект, який ніжинці уже встигли полюбити. Також планується, саме в рамках Дня міста, провести загально міський мистецький захід Благодійний Віденський бал “NIZHYN FANTASY”. Додамо, що наразі триває процес відбору пар учасниць проекту. Долучитись можуть всі бажаючі.

Також планується кінопоказ під відкритим небом, вулична дискотека, відкриття літньої сцени, велоквест. Ніжинці, які захочуть, щось зробити своїи руками, зможуть розписати екоторбинки, або ж випиляти поробку лобзиком.

А ще в ці дні планується ярмарок! Ніжинці звикли до  Покровського, та всі ми знаємо, що через карантин поярмаркувати містянам восени не випало нагоди. Що ж, наверстаємо весною! А можливо, запланований до нагоди Дня міста “Весняний” чи “Травневий” ярмарок також стане доброю міською традицією.

Не залишиться Ніжин і без гостей. Всі секрети розкривати ще зарано, але, сподіваємось, на приїзд дружніх іноземних делегацій.

Нагадаємо: День міста Ніжина відзначаємо  6 травня в честь Святого Юрія Змієборця, якого зображено на гербі Ніжина.  Святий Юрій Змієборць є нашим покровителем і захисником.

Цього року День міста Ніжина відзначатимемо у травні вже вп’яте.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь