Говорити про проблеми прибирання слід з тими, хто безпосередньо це робить

 

 

 

 

Сьогодні, 8 лютого, в великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулась розширена нарада із керівниками та працівниками комунальних підприємств міста Ніжина, які відповідають за прибирання, освітлення та озеленення міста.

Повідомляє Нежатин.

На зустріч були запрошені працівники трьох підприємств: КП ВУКГ, КП СЕЗ і КП «Північна». Саме на цих підприємствах працюють робітники, які щодня роблять наше місто чистішим та красивішим.

Міський голова Олександр Кодола розпочав нараду з того, що подякував усім присутнім за їх роботу. Слід зазначити, що в такому форматі нарада проводилась в Ніжині вперше. До цього очільники Ніжина обговорювали подібні проблеми на рівні керівництва.  Олександр Михайлович пішов іншим шляхом.” Говорити про проблеми прибирання слід з тими, хто безпосередньо це робить!”,-  під час розмови зазначив міський голова.

Під час зустрічі розглянули велику кількість питань, серед яких і такі, що потребують вирішення найближчим часом, і такі, які  можуть стати основою перспективних стратегій розвитку міста.

Міський голова Олександр Кодола довів, що зацікавлений розмовою і зустріччю, йому було цікаво вислухати пропозиції стосовно покращення благоустрою та поліпшення праці прибиральників територій.
Ми, разом з командою, робимо все можливе для покращення нашого міста. Минулого року розпочалась масштабна реконструкція центральної частини міста: алеї Шевченка та вулиці Гоголя. Цього року продовжується робота над ремонтом тротуарів. На жаль, це болюче питання навіть для центру міста: пішохідних зон або немає, або вони у жалюгідному стані.  У планах цього року реконструювати сквер Б. Хмельницького, Графський парк та Театральний сквер, відбудувати нову пішохідну зону від площі до Ощадбанку. Також продовжуються роботи щодо центрального парку Шевченка: вперше за 40 років там відбудеться повномасштабна реконструкція.“- поділився планами міський голова.
Зустріч проходила в форматі своєрідного діалогу сторін.  Працівники за бажанням висловлювали свої пропозиції, були і прохання.
Обговорювали стихійні сміттєзвалища та можливі варіанти вирішення проблеми, просили нову техніку, аби покращити та прискорити роботу, говорили про урни, зокрема про проблему “відкритих урн з чужим сміттям”. Говорили про освітлення вулиць, парків і скверів, ямкові ремонти, прозвучала пропозиція, останні робити “по гарячих слідах”.
Обговорили і весняне озеленення міста. Ландшафтний дизайнер Наталія Довгаль зазначила, що цього року на озеленення потрібно буде виділити більше коштів у порівнянні з минулим, запланувати потрібно не тільки закупку розсади рослин, а й декоративні матеріали, і засоби для догляду.
В кінці зустрічі міський голова вручив подяки та подарунки кращим працівникам.
Підводячи підсумок,  хочеться додати, що така нарада, проведена в новому для міста форматі показала, що ніжинці готові працювати на благо рідного міста.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь