У Ніжині розіграли Кубок району з волейболу. Фото

 

 

 

 

Змагання пройшли серед жіночих та чоловічих команд.

05 лютого у Ніжині у приміщенні спорткомплексу «Зірка» відбулись змагання на Кубок Ніжинського району з волейболу серед чоловічих і жіночих команд. 

Це традиційні районні змагання, які щороку збирають учасників із усього Ніжинського району. Цього року через укрупнення району, географія учасників трохи розширилася, тож боротьба була більш напружена, ніж в попередні роки.

Участь у змаганнях взяли п’ять жіночих та дев’ять чоловічих команд. Поборотися за першість району до Ніжина прибули команди із Крут, Лосинівки, Сального, Світанку, Прохорів, Ніжинського, Носівки, Малої Дівиці та Черняхівки.

Змагання з волейболу пройшли емоційно, цікаво, з шаленою групою підтримки. Дівчата виборювали перемогу завзято. У результаті золото серед жінок у команди з Крут. Срібним та бронзовим призерами стали команди з с.Світанок та с.Прохори. Четверту та п’яту сходинки посіли Ніжинське та Лосинівка.

Серед чоловіків Кубок здобули ті ж самі Крути. Друге місце виборола команда з Лосинівки, третє – Ніжинське.

Варто зазначити, що всі учасники змагання були добре підготовлені. З кожним роком росте рівень професійності спортсменів, відповідно, стають цікавішими поєдинки й турнір загалом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь