У разі надзвичайних подій безпека Ніжина гарантована

 

 

 

 

9 лютого в великій залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради відбулась нарада із керівниками силових структур і військових частин міста. Обговорювались питання безпеки Ніжина.

Повідомляє Нежатин.

Ми знаємо, що 10-го лютого розпочнуться військові навчання в Білорусії та Росії, поблизу наших кордонів. Відповідно, в цей же час розпочинаються навчання і на території України, українськими військовими підрозділами. У зв’язку з цим, вважаю доцільним проводити такі координаційні наради. Адже саме від нашої готовності до будь-якої надзвичайної ситуації чи події залежить безпека міста Ніжина і його мешканців,“- відкриваючи нараду, зазначив міський голова Олександр Кодола.

Головне питання, яке обговорювалось, стосувалося Ніжинського батальйону територіальної оборони. Додамо, що подібні батальйони зараз відповідно до наказу Верховного Головнокомандувача Збройних сил України створюються і укомплектовуються по всій державі. В Чернігівській області їх шість. Щодо Ніжинського батальйону, то на сьогодні він укомплектований на 78%, до кінця місяця цифри зростуть до 90%.

Під час наради обговорили проблеми та шляхи їх вирішення, пов’язані із батальйоном територіальної оборони.

На сьогодні можемо сказати, що в разі загострення ситуації на кордоні держави і пов’язаних із цим надзвичайних ситуаціях, Ніжин буде готовий  убезпечити населення Ніжинської громади від загроз.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь