У Ніжинської поліції – новий керівник

 

 

 

 

Сьогодні, 22 лютого, у Ніжинському відділку поліції представили тимчасово виконуючого обов’язки Ніжинського відділу поліції Андрія Івановича Водолазкіна. 

Повідомляє Нежатин.

Нового керівника представив заступник начальника головного управління  ГУНП в Чернігівській області Євген Гончаров: “Це дійсно професіонал, керівник, який показав себе на різних ланках роботи. Андрій Іванович працював начальником у Талалаївському відділі поліції, до вчора  – був начальником Новгород-Сіверського відділу поліції. Це людина, яка може згуртувати особовий склад, яка не боїться складнощів, співпрацює з органами місцевої влади”.

Андрій Водолазкін у своєму виступі підкреслив, що в роботі поліції дуже важлива довіра людей. “Це буде наш пріоритет в роботі”, – пообіцяв новий керівник.

Міський голова Олександр Кодола привітав нового очільника, подякував всьому особовому складу Ніжинського відділу нацполіції за їхню роботу  і зазначив, що безпека в нашому місті – це головний пріоритет, особливо в сьогоднішні непрості часи.  “Не один рік ми виділяємо кошти на розширення програми “Безпечне місто”,  – розповів Олександр Кодола, – цього року також виділено близько півтора млн грн із міського бюджету на збільшення системи відеоспостереження по місту, що сприятиме розкриттю правопорушень. Також уже другий рік  у Ніжині Муніципальна служба правопорядку “Варта” співпрацює з нацполіцією. Разом ми забезпечимо в нашому  місті закон і правопорядок”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь