У селі на Чернігівщині ворог обстріляв хати (Фото)

 

 

 

 

Про обстріл мирного населення написав міський голова Сновської громади Олександр Медведьов. “Частина колони ворожої техніки, що ночувала минулу ніч (інформація станом на 1 березня)  під Великим Щимлем та в самому селі, рухалася через Займище на Нові Млини. Один з місцевих жителів кинув палаючу суміш на автівку в колоні, чим спровокував ворога. Автівка загорілась, і як з’ясувалося, вона була наповнена боєприпасами, які одразу почали вибухати. Через це було пошкоджено житлові будинки.

Лякаючи місцевих жителів з метою подальшої уникненя подібних дій проти них, вороги застосували стрілецьку вогнепальну зброю. Також і в селі В. Щимель вороги застосували стрілецьку зброю та розстріляли автівку. стріляли по житлових будинках”, – написав він.

Крім того він зазначив, що люди намагалися загасити пожежі власними зусиллями. “Щодо жертв на даний час інформації нема.Оскільки на даний час ворожа техніка курсує між селами Щимель та Займище з метою уникнення жертв серед мирного населення прохання не провокувати їх. Зберігайте спокій на скільки це можливо! Дізнатися про ситуацію на місце події виїхав заступник міського голови. Російські вояки розстріляли машину міськради, серйозних поранень заступник не отримав. Тримаймося і віримо в перемогу наших Збройних Сил”, – йшлося в повідомленні.

Джерело: cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь