Ворог обстріляв Ніжин з “урагану”: двоє людей загинули

 

 

 

 

10 березня 2022 р., вечір.
Діючи підступно, окупанти порушують правила Міжнародного гуманітарного права, здійснюють обстріли цивільного населення в населених пунктах та на трасах. Тому наразі залишатися вдома або укриттях безпечніше.
Сьогодні о 14.20 був руйнівний обстріл РСЗО “Ураган”. Є інформація про 5 поранених та 2 загиблих. У результаті вибуху пошкоджено 40 метрів теплотраси, проводять ремонтні роботи, до кінця дня тепло має бути повернуто в домівки.
4 будинки залишаються без світла, ремонтні роботи будуть продовжені завтра. У 17 школі, 25 садочку та амбулаторії сімейної медицини №6 в результаті вибуху пошкоджено вікна, відповідні служби ліквідовують наслідки надзвичайної ситуації.
Соціальні служби забезпечують гуманітарною допомогою відповідні категорії населення.
Сьогодні прийняли ще один вантаж вагою 20 тон. Дякуємо чернівчанам за допомогу.
Від Зінченко Ольги прийняли гуманітарний вантаж з ліками, карематами та одягом, який був розподілений між медустановами та переданий для потреб Тероборони.
Сьогодні розвантажено гуманітарну допомогу, яка вчора прибула зі Львова. Продукти харчування, одяг та предмети гігієни були передані в Будинок-інтернат, Територіальний центр, для військовослужбовців та на потреби Тероборони.
ЗСУ здійснює оборону по всім напрямкам просування противника.
Віримо в Бога та наші ЗСУ!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь