Перемоги захисників Чернігова!

 

 

 

 

За минулі дві доби оборонці Чернігова знищили значну кількість ворожої техніки на околицях міста та в прилеглих селах району. Зокрема артилерійськими підрозділами військ ОК «Північ» розбито до 80 одиниць техніки, яка намагалася форсувати річку для просування в київському напрямку, чим значно їхні плани.
У ніч з 11 на 12 березня розбита колона техніки 228 мотострілкового полку 90 танкової дивізії збройних сил російської федерації, яка б мала забезпечувати логістику ворога. Два дні палали у вогні автомобілі з паливом, боєприпасами та озброєнням.
Вправними діями підрозділів ОК «Північ» розбита бригадно-тактична група того ж полку, яка намагалася блокувати Чернігів.
На околицях обласного центру українські військові виявлені та знищили два командно-спостережні пункти БТГр противника зі складу 35 омсбр (м. Алейськ, Алтайський край).
Крім того, оборонцям Чернігова вдалося ліквідувати ворожу диверсійно-розвідувальну групу.
Попри все, ворог продовжує наносити авіа- та ракетні удари по цивільним об’єктам та житловим будинкам Чернігова, вбиває мирне населення, руйнує житло, не зважаючи на Міжнародне право та правила ведення бойових дій.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь