У ніч на 14 березня Ніжин обстріляли з “ураганів”

 

 

 

 

В ніч на 14 березня Ніжин обстріляли з “ураганів”, попередньо жертв немає, щойно повідомив голова Чернігівської ОДА В’ячеслав Чаус. До речі, ніжинці просять не повідомляти у соцмережах про місця потрапляння снарядів, адже це може допомогти ворожим коректувальникам.

“Трохи нас пощипали зранку. Ну це не добре, звісно. Але поки що інформації про жертв немає. Дуже сподіваємось, що і не буде. Дуже вас просимо, ніяких фото в мережі про місце прильоту ракет щоб не було!!! Якщо ви публікуєте місце удару, ви безкоштовний корегувальник вогню на мінімалках. Ніяких фото, ніякої інформації про місце прильоту. Далі. Корегувальників-диверсантів по місту в них і своїх вистачає. Тому, будьласка, пильнуйте. Про підозрілих людей повідомляйте поліцію, або військових”, – пише ніжинець Ігор Волосянкін.

Тим часом, влада Ніжина запевняє, що комунальні службу забезпечують безперебійну подачу тепла, світла, води.

Також Ніжин отримує благодійну допомогу, переважно із міст західної України. Про це у Фейсбуці регулярно звітує міського голова Олександр Кодола.

«Для ніжинців доставили 1600 л безкоштовного молока від фермера з Красносільського до пунктів видачі», – каже Кодола (мова про підсумки дня 13 березня).

Днями Ніжинська міська рада прийняла одноголосне рішення про перейменування вулиці Московської на вулицю Станіслава Прощенка. Як відомо, 1 березня воїн загинув від рук російських окупантів під час оброни Ніжина.

10 березня Ніжин обстріляли «ураганами». 8 людей пораненило, 2 загинули. У результаті вибуху пошкоджено 40 метрів теплотраси, у школі, садочку та амбулаторії сімейної медицини в результаті вибуху пошкоджено вікна. Місцеві комунальники все відремонтували, відновили і подачу тепла.

Щодр “зелених коридорів” для евакуаці – наразі їх нема, кажуть у Ніжинській районній військовій адміністрації.

“Евакуація. Наголошую: загальної евакуації на нашій території немає, «зелені коридорі» відсутні. Проте заборонити усім бажаючим мешканцям виїхати самостійно не можемо. Виїжджати люди можуть виключно на свій страх і ризик”, – каже очільник адміністрації Григорій Ковтун.

За останні тижні у Ніжині спіймали кілька мародерів. Ось один із них.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь