Росіяни обстріляли центр Чернігова, серед загиблих є громадянин США

 

 

 

 

Серед загиблих від обстрілу 17 березня російськими військами мікрорайону у центрі Чернігова є громадянин США. Про це повідомив керівник поліції Чернігівської області Володимир Нідзельський.

“Ворожа артилерія накрила беззбройних людей просто на вулиці в одному з житлових районів в центрі міста. Попередньо відомо, що є загиблі і поранені люди. Серед них – громадянин США. Поліція працює на місці події, допомагає потерпілим і фіксує всі обставини воєнного злочину”, – сказав Нідзельський.

Як уточнили у коментарі Суспільному, загиблий 1954 року народження, був родом з Міннесоти.

Нагадаємо, 17 березня близько 10 ранку російські війська обстріляли цивільних людей, які перебували на вулиці в мікрорайоні у центрі Чернігова. В пресслужбі поліції області повідомили – є загиблі і травмовані.

Точної кількості поки назвати не можуть.

Чернігівець, який став очевидцем події, на умовах анонімності розповів Суспільному – під обстріл російських військ потрапили в тому числі люди, які стояли у черзі по воду.

Напередодні, 16 березня, російські війська обстріляли людей, які стояли у черзі за хлібом в одному зі спальних мікрорайонів Чернігова. Внаслідок артилерійського удару загинули 14 людей, десятки отримали травми.

suspilne.media

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь