На Ніжинщині рашисти обстріляли село

 

 

 

 

Поліція Чернігівщини у повній бойовій готовності стоїть на варті безпеки в режимі 24/7

Поліцейські цілодобово посилено несуть службу та допомагають чернігівцям в умовах вкрай важкої гуманітарної ситуації.

Минула доба позначилася черговими обстрілами ворога по мирних мешканцях Чернігівщини. Внаслідок атак пошкоджені дві школи та низка і цивільних будівель в Чернігові. Ворог також завдав авіаудару по одному з сіл Чернігівського району та обстріляв село на Ніжинщині.

Поліцейські працюють на місцях подій та допомагають місцевим жителям, а також документують наслідки артобстрілів. 🔺Усі матеріали долучатимуться до відповідних кримінальних проваджень, розпочатих за фактами воєнних злочинів.

Поліція цілодобово патрулює вулиці, надає допомогу і підтримку громадянам. 🔺Перевіряється кожна інформація від громадян щодо правопорушень, підозрілих громадян і автівки, небезпечні предмети і позначки.🔺Посилені патрулі працюють для запобігання будь-яким проявам мародерства і крадіжок з осель, тимчасово залишених жителями області через небезпеку. 🔺

За минулу добу було виявлено 7 осіб, що можуть бути причетні до диверсійної діяльності та мародерства.🔺 Поліцейські продовжують надавати адресну допомогу нужденним громадянам, які змушені перебувати в укриттях і бомбосховищах через ворожі атаки.

🔺Вже понад два тижні чернігівці залишаються без води, тепла, електрики, а подекуди й газопостачання. Поліцейські надають містянам гуманітарну допомогу та допомагають їм долати труднощі воєнного часу.Пам’ятайте: кожен наш поліцейський непохитно стоїть на варті вашої безпеки!

Поліція поруч і завжди готова прийти на допомогу! Разом – ми сила!

Володимир Нідзельський

ФОТО ІЛЮСТРОВЕ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь