Ніжинщина: голови деяких громад взяли до рук зброю

 

 

 

 

Керівники громад Ніжинського району працюють на місцях, узгоджуючи свої дії з Ніжинською районною військовою адміністрацією, забезпечують належні умови життєдіяльності в тих населених пунктах, де це можливо, надають гуманітарну допомогу вразливим верствам населення, визначають потреби в медикаментах в закладах охорони здоров’я та інше.

Та є й такі громади, де голови узяли до рук зброю та стали на захист українців в складі батальйонів територіальної оборони.

У зв’язку з цим я, як начальник Ніжинської районної військової адміністрації, керуючись нормативно-правовими актами про воєнний стан, підписав розпорядження про призначення тимчасово виконуючими обов’язки голів двох територіальних громад Ніжинського району.Із зрозумілих причин назви громад та прізвища не оприлюднюю.

Принагідно, хочу подякувати усім керівникам органів місцевого самоврядування Ніжинщини за співпрацю, за виконання моїх доручень та розпоряджень, за узгодженість наших спільних дій на один результат – перемогу України у війні з рашизмом!

Григорій Ковтун

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь