Поліція Чернігівщини продовжує працювати в посиленому режимі

 

 

 

 

Чернігівські поліцейські цілодобово працюють у посиленому режимі заради захисту громадян. Ворог продовжив жорстокі обстріли мирних житлових кварталів Чернігова та обстріляв передмістя Ніжина.

Найважча гуманітарна ситуація – в Чернігові. Понад два тижні населення залишається без води, електрики, тепла та, частково, газу. Незламністю чернігівців захоплюється увесь світ!

Поліцейські доставляють і роздають цивільному населенню воду, їжу, ліки та товари першої необхідності. Особлива увага – дітям і людям похилого віку, які опинилися у скруті. В поліції оіярганізовано оперативне реагування на всі повідомлення та звернення громадян. Протягом минулої доби надійшло 57 повідомлень про події, пов’язані з військовою агресією ворога.

За добу було виявлено 8 осіб, що можуть бути причетні до диверсійної діяльності та мародерства. Незважаючи на вкрай важкі умови, загрози авіаційних ударів наші поліцейські мужньо стоять на варті правопорядку.

Поліція Чернігівщини постійно на зв’язку з місцевими мешканцями, невпинно працює та цілодобово переймається проблемами громадян.

Володимир Нідзельський

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь