У Чернігові російські окупанти вбили сина ультрамарафонця

 

 

 

 

Під безперервними обстрілами дитину вдалося доставити в лікарню. Хлопчик помер через тиждень

У Чернігові під час обстрілу російських окупантів загинув 10-річний син рекордсмена України, ультрамарафонця Максима Уса. Про це розповіла керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Під час артобстрілу в Чернігові Максим разом з дружиною Євгенією та сином Дмитриком спустилися в під’їзд. Але в одну мить двері під’їзду знесло вибуховою хвилею від снаряду, який влучив за сім метрів від входу в будинок.

«Максим почув крик дружини і зрозумів, що сталося найстрашніше. Осколки снаряду влучили дитині в голову, дружина отримала серйозне поранення ноги. Під безперервними обстрілами дитину вдалося доставити в лікарню. Спершу Дмитрик ще тримав пульс, але через тиждень хлопчик став ангелочком на небі…», – написала Вєтрова.

Максим Ус з Чернігова встановив рекорд України в бігу на 100 км, маючи діагноз ДЦП.

Нагадаємо, в Маріуполі загинула маленька Катерина Дяченко. Дівчинка займалася художньою гімнастикою, вона загинула в результаті обвалу будинку після прямого влучання ворожої артилерії.

Нагадаємо, спортивний світ втратив ще одного колишнього українського футболіста. Від ворожих куль загинув ексгравець «Кривбасу» Володимир Колесник.

Джерело: glavcom.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь