“єПідтримка”: хто може подати заявку на отримання 6500 гривень до 31 березня

 

 

 

 

Згідно з розширеною програмою “єПідтримка”, ФОПи усіх груп та наймані працівники, із регіонів, де ведуться найактивніші бойові дії можуть отримати одноразову допомогу від держави у розмірі 6500 гривень. Заявку потрібно подати до 31 березня.

Грошову допомогу можуть отримати лише ті працівники, які перебувають на обліку як платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (ЄСВ).

Читайте також: “єПідтримку” можна замовити до 31 березня. Хто і як її може отримати

До областей, де ведуться найактивніші бойові дії, належать Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Житомирська, Одеська, Волинська, Дніпропетровська, Київська області та Київ.

Для отримання допомоги необхідно:

  • установити мобільний додаток Порталу Дія,
  • обрати у мобільному додатку Порталу Дія (Дія) послугу “єПідтримка”;
  • Натиснути “Отримати допомогу”,
  • Очікувати зарахування коштів.

Якщо у користувача вже відкрита картка “єПідтримка”, кошти можна замовити одразу. Якщо картка відсутня, її можна замовити в одному з банків партнерів Мінцифри. Карта автоматично додасться.

Що відомо

  • Термін подання заявок для отримання допомоги в межах програми “єПідтримка” закінчується 31 березня. Таке рішення уряд ухвалив 26 березня.
  • Гроші з “єПідтримки” тепер можна витрачати на будь-які продукти чи товари. Програма вже не має обмежень на конкретний напрямок бізнесу.
  • Міністерство цифрової трансформації дозволить переказувати армії гроші, отримані вакцинованими українцями у межах програми “єПідтримка”.

suspilne.media

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь