Чернігівські енергетики під обстрілами відновлюють електропостачання

 

 

 

 

Вже другий місяць поспіль енергетики Чернігівщини працюють в умовах бойових дій. Кожного дня вони ризикують своїм життя – їдуть відновлювати електропостачання там, де це тільки можливо.

Як зазначають у АТ «Чернігівобленерго», відновлювати електрику доводиться якраз-таки поряд із постійними «прильотами» від ворогів. Незважаючи на це, працівники аварійно-відновлювальних бригад без жодних вагань і страху виїжджають просто в зону бойових дій і виконують свою роботу так само професійно, як і в мирний час.

«Чернігівська область – одна з тих, чиї мережі постраждали найбільше. Якщо ж говорити про сам обласний центр, то тут і поготів – більшість його мешканців сидить без світла протягом двох останніх тижнів. А все тому, що електромережі АТ «Чернігівобленерго» щодня обстрілюють з важкої артилерії та авіації. Часто буває так, що торувати одну і ту ж стежку, робити одну і ту ж роботу в одному й тому ж місці нашим енергетикам доводиться щодня і цілими тижнями. Проте ніхто із них на це не нарікає і не втрачає бойового духу – усі разом вони готові усоте ремонтувати одну і ту ж лінію, щоб тільки забезпечити своїх споживачів електроенергією», – повідомляє пресслужба «Чернігівобленерго».

Та від обстрілів страждають не лише лінії електропередач. Днями «прилетіло» в одне з адміністративних приміщень «Чернігівобленерго». Як результат – розбиті кабінети, потрощені меблі та офісна техніка, знищені документи…

Іще один «сюрприз» від росіян потрапив на територію Чернігівського РЕМ. Там, окрім приміщення, постраждала ще й купа техніки.

0462.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь