Чернігівщину і Ніжинщину знову цинічно обстрілював ворог

 

 

 

 

Безпека, правопорядок, допомога населенню – поліція Чернігівщини посилено працюєСтаном на 31 березня обстановка в області залишається складною, але контрольованою. Чернігів героїчно тримає оборону.

Минула доба вкотре позначилася цинічними обстрілами ворога мирних кварталів Чернігівщини. Внаслідок атак постраждали житлові мікрорайони Чернігова, низка прилеглих до міста сіл, а також одне з селищ у Ніжинському районі.

🔹Поліцейські працюють на місцях подій і допомагають місцевим жителям. Наслідки артобстрілів ретельно документуються.🔹Усі зібрані матеріали долучатимуться до відповідних кримінальних проваджень, розпочатих за фактами воєнних злочинів.🔹Поліція цілодобово патрулює вулиці, несе службу та блок-постах. Оперативно відпрацьовуються всі повідомлення та звернення громадян.

Посилені патрулі працюють для запобігання мародерства, виявляють та затримують правопорушників. 🔹За минулу добу було виявлено 4 особи, що можуть бути причетні до диверсійної діяльності та мародерства.

Поліція активно надає адресну гуманітарну допомога нужденним громадянам. В умовах воєнного стану поліцейські продовжують ефективно виконувати завдання та цілодобово перебувають у повній бойовій готовності! 💪

Володимир Нідзельський

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь