Чернігівщина. Україна відновлює контроль над лінією державного кордону

 

 

 

 

Військовослужбовці Збройних сил найближчим часом відновлять всю лінію державного кордону України. Про це написав в своєму Facebook голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

Сьогодні Секретар РНБО Олексій Данілов та Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко зустрілись з бійцями Чернігівського прикордонного загону. Дякую за підтримку та допомогу! Прикордонники перші зустріли ворога, і продовжують захищати нашу Чернігівщину. Впевнений, найближчим часом ми відновимо всю лінію державного кордону України, – написав Чаус.

Зі слів голови ДПСУ, він разом з секретарем РНБО та Головою ВЦА підняли синьо-жовтий стяг над управлінням прикордонного загону.

Ворожі обстріли серйозно пошкодили його інфраструктуру. Але це ніщо перед нашим прагненням Свободи та Миру. Ми все відновимо, як і відновимо разом з Воїнами складових Сил оборони країни контроль над ділянками державного кордону, – зазначив Дейнеко.

Він додав, що прапори також вже замайоріли в прикордонних підрозділах “Дніпровське”, з якого почалося вторгнення на Чернігівщині, “Добрянка” та “Грем’яч”.

Злата Новосельська – pravdatutnews.com

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь