Владислав Могильний з Лосинівки гідно несе почесну місію визволителя України

 

 

 

 

“На своїй сторінці у Фейсбуці воїн-лосинівчанин Владислав Могильний розмістив власне фото. На перший погляд здається, нічого особливого на ньому й немає. Хлопець у військовій формі. В руках у нього кулемет. Погляд вольовий, рішучий…

Ось і все. Але у нашому випадку не можна оминути нагоди, щоб не подякувати захиснику України за його мужність, а заодно і згадати деякі біографічні відомості про нього, – у спільноті Вісник Лосинівської громади пише Микола Борщ.

– Владислава знаю особисто. Ще з того часу, як він навчався в Лосинівській школі. Після її закінчення вирушив у самостійне життя. Слідкував за подіями на Сході України. Не міг байдуже дивитися на ту небезпеку, яка нависла над державою.

Одного дня терпець увірвався. Вирішив: час діяти. Взяв у руки зброю і став воїном АТО. Виконавши місію захисника суверенітету України, повернувся додому. Тільки-но на повні груди вдихнув мирного життя, як знову труба покликала в похід. На цей раз на вітчизняну війну. Проти рашистів.

Бив ворога на підступах до Чернігова. Яким був березень цього року для нашого обласного центру, не мені вам розказувати. В тому, що славний древній град не здався, зумів вистояти перед навалою чужинців, заслуга й Владислава.

Скажу більше. Багато хлопців нашої громади, як і Владислав Могильний, у складі Збройних сил України, територіальної оборони гідно несуть почесну місію визволителів України. Про їх бойові дороги варто розповідати, але в силу тих, чи інших причин поки що не час. Війна продовжується, у неї свої закони і порядок. Їх не можна порушувати. Одне знаю без сумніву: коли за зброю взялися наші хлопці-громадівці, Україна переможе. Неодмінно. І найближчим часом!

Владиславу ж за його мужність, твердість характеру і незламність духу наше велике громадівське – СПАСИБІ! Слава Україні!”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь