Про наболіле: розглянули варіанти тимчасового житла для ніжинців, які втратили будинки

 

 

 

 

За дорученням міського голови Олександра Кодоли продовжується робота по допомозі ніжинським родинам, що втратили свої будинки 29 березня в результаті атаки окупаційних військ на наше місто.

7 квітня заступники міського голови Ірина Грозенко та Сергій Смага зустрілися з ніжинськими родинами, щоб обговорити декілька варіантів вирішення наболілого питання.

Серед запропонованих варіантів тимчасового житла були наступні:

  • – Житлові блоки в гуртожитку №4 Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя;
  • – Квартири, що перебувають у комунальній власності Ніжинської міської ради;
  • – Часткове відшкодування орендної плати при винайманні житла.

Також начальник відділу юридично-кадрового забезпечення В’ячеслав Лега допоміг постраждалим родинам подати звернення через застосунок Дія. Для надання консультацій родинам на зустрічі були присутні: Начальник відділу благоустрою Наталія Бойко, ректор Ніжинського університету Олександр Самойленко, директор КП “Керуюча компанія “Північна” Дмитро Шаповалов.

Ірина Вікторівна зауважила: «Шановні присутні, ми розуміємо всю складність вашої ситуації. Запевняю вас, що міська влада вас не залишить і зробить все можливе для якнайшвидшого вирішення питання з наданням тимчасового житла. Не дивлячись на суттєве зменшення надходжень до міського бюджету, через військові дії та скрутне становище мешканців нашої громади ми пропонуємо всім родинам написати заяву на отримання фінансової допомоги за програмою «Турбота» від Ніжинської міської ради. Це перший етап гарантованої допомоги від влади міста, який ми вам пропонуємо. Наступний етап – це фінансування одного з трьох варіантів тимчасового житла, що ви виберете для себе».

Ніжинська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь