Уродженець Лосинівки, який працює в Колумбії, має зріст 2 метри 30 см

 

 

 

 

Був час, коли Віктор Заболотній мав популярність в Україні. І не тільки тому, що відзначався неабиякою майстерністю у спорті (він грав у баскетбол), а й тому, що мав зріст – 2 метри 30 см і вважався найвищою людиною України.

Але все по порядку і коротко. Народився Віктор у Лосинівці.

Тут закінчив середню школу. Ще навчаючись, почав рости. Вгору. Що робити з такими фізичними даними – довго думати не прийшлося. Життя привело його в спорт. Почав юнак грати в баскетбол. І досягнув непоганих результатів. Його помітили. Переманили до Миколаєва (Тримайся хоробре місто. Ми разом з тобою!).

Там поселився і почав грати за місцеву команду. І знову ж – в баскетбол.Життя не передбачиш. А тим більше, не розкладеш по поличках. Воно може кардинально помінятися. Несподівано і безповоротно. І тоді – тримайся! Утнуло воно сюрприз і Віктору. Причиною була випадковість? Можливо, й так.

Його помітила Латинська Америка. Вірніше, його зріст. Одразу ж і запрошення прислала. Мовляв, не відмов, а ми, в свою чергу, гарантуємо тобі прописку, роботу. Одне слово, хороше життя. Віктор наважився. І ось нове життя.

Тепер наш земляк живе і працює в Колумбії. Під працею я розумію – його виступи в циркових і розважальних програмах. Зйомки в фантастичних фільмах. Все йде добре. Завів родину, має успіх, а отже, і дохід. Одна біда, останні два роки почало підводити здоров’я, дві операції переніс. А це, безперечно, позначилося на активності. Та й на подальших планах теж.

Будучи далеко від рідної країни, Віктор ніколи не поривав з нею. Він на постійному зв’язку з друзями в Києві, Миколаєві. Не забуває і про Лосинівку. Адже, тут його рідня. Знайомих теж багато. У березневі дні, коли ми були в напівокупації, частіше виходив на зв’язок. Цікавився, як розгортаються події на Україні? Чи звільнили від окупантів Лосинівку? Серце нашого земляка постійно було поряд з нами. По-іншому він не мислив свого життя.

Привітаймо ж Віктора Заболотного! Побажаємо йому міцного здоров’я і життєвих перспектив.

Вісник Лосинівської громади

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь