Завтра відновлюється рух маршрутних автобусів по Ніжину

 

 

 

 

‼️ До уваги мешканців міста Ніжина

08. 04. 2022 року відновлюється рух маршрутних автобусів по місту Ніжину.

Відповідно до рішення виконавчого комітету Ніжинської міської ради від 04 квітня 2022 року № 70 «Про встановлення тарифу та внесення змін часу роботи і графіки руху автобусів на маршрутах загального користування на період дії воєнного стану» :

встановлено тариф 10.00 грн. за одну поїздку, на послуги міського пасажирського автомобільного транспорту з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в місті Ніжині на період дії воєнного стану;

безкоштовно перевозити, при пред’явленні посвідчення, пасажирів наступних пільгових категорій: учасників бойових дій; осіб з інвалідністю внаслідок війни (інвалідів війни всіх груп); осіб з інвалідністю першої групи (інвалідів першої групи );

дітей з особливими потребами (дітей-інвалідів); осіб з інвалідністю по зору 1 групи (інвалідів по зору 1 групи ); осіб з інвалідністю (інвалідів) з числа учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та потерпілих від Чорнобильської катастрофи 1 категорії;

учасників АТО та членів сім’ї загиблого в АТО; дітей з багатодітних сімей; дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що виховуються або навчаються у навчально-виховних та навчальних закладах;

особу, яка супроводжує дитину з особливими потребами (дитину-інваліда).Кількість пасажирів, які одночасно перевозяться безкоштовно та бездотаційно, не обмежується.

рух пасажирського транспорту в звичайному режимі буде здійснюватися з 7:00 до 18:00 години.Кількість автобусів та графік роботи на маршруті:

№1 «Урочище Ветхе – Поліклініка» працюватиме 1 автобус по графіку № 1 з початком руху від кінцевої зупинки «Ветхе» о 07-30 годині.

№2 «Урочище Ветхе – ТПО» працюватиме 2 автобуси по графіку № 4 і 6 з початком руху від кінцевої зупинки «Ветхе» о 07-50 годині.☑️№7 ЗАТ «Ніфар – ТПО» працюватиме 1 автобус по графіку № 1 з початком руху від кінцевої зупинки «Ніфар» о 07-40 годині.☑️№8 «Молокозавод – ТПО – вул Космонавтів» працюватиме 2 автобуси по графіку № 3 і 4 з початком руху від кінцевої зупинки «Молокозавод» о 06-45 годині.

№12«Вул.Колгоспна – підстанція» працюватиме 2 автобуси по графікам.☑️№14«ТПО-вул.Незалежності-вул. Космонавтів» працюватиме 2 автобуси по графікам.☑️№ 15 «ЗОШ № 5- ТПО» працюватиме 2 автобуси по графікам 2 і 4.☑️№ 16«вул. Шепелівська – ТПО» працюватиме 1 автобус по графіку 1.

№39 «Заводська – вул.Космонавтів» без заїзду на залізничний вокзал, працюватиме 8 автобусів з інтервалом руху 15 хвилин з початком руху від кінцевих зупинок: «Космонавтів» о 06-38 годині, «Заводська» о 07-20 годині.

Додаткову інформацію про рух автобусів на маршруті можна отримати у водія та у відділі транспорту та зв’язку за телефоном 7-12-62.

Ніжинська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь