Ніжин: спільними зусиллями повертаємось до мирного життя

 

 

 

 

Оперативна інформація станом на 8 квітня:

За минулу добу в Ніжині були декілька сигналів тривоги. Ще раз наголошуємо: не нехтуйте сиренами, спускайтесь в укриття та бережіть себе! Разом з цим нагадуємо: наразі на території міста та району проводяться заходи по розмінуванню вибухонебезпечних об’єктів. В період їх знешкодження ви можете чути звуки вибухів. Зберігайте спокій!

Поступово починають працювати підприємці, у місто завозиться пальне і разом з цим сьогодні поновлено пасажирські перевезення.В межах міста курсуватиме 9 маршрутів. Орієнтовний графік роботи з 07 до 18, але він може змінюватись залежно від сигналів тривоги.

Беручи до уваги підвищення середньодобової температури, з 12 квітня у Ніжині припиняється опалювальний сезон. У разі погіршення погодних умов, у будинку-інтернату, пологовому будинку та лікарні опалення буде продовжено по замовленню керівників вищевказаних закладів

.✅У квітні стартував місячник благоустрою. Комунальні служби ліквідовують стихійні сміттєзвалища, здійснюють впорядкування місць масового відпочинку, благоустрій територій біля установ та закладів громади. Паралельно закликаємо жителів громади привести та утримувати свої приватні та прибудинкові території у належному стані. ‌Спільними зусиллями ми робимо усе можливе, щоб повернутися до мирного життя. Допомагайте тим, хто поруч, адже життя триває! 🇺🇦Слава Україні!

Ніжинська міська рада

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь