Ніжинщина: триває розмінування. Багато територій ще не обстежено

 

 

 

 

Оперативна інформація в Ніжинському районі станом на ранок 08 квітня 2022 року

– Ніжинщина поступово повертається до мирного життя. Тривають роботи з розмінування територій окремих населених пунктів, залізничних та автомобільних шляхів. Тож якщо ви чуєте вибухи – це працюють рятувальники і вибухотехніки. Знешкоджують боєприпаси, які лишили російські військові на нашій землі.

Багато територій ще не обстежено. Не з’їжджайте на узбіччя та не користуйтеся лісовими дорогами!

– проводяться роботи з відновлення критичної інфраструктури: газопостачання, електропостачання та зв’язку. Проте без газу в районі залишається 6 населених пунктів, без електрики – 12, а населення 2 громад – без мобільного зв’язку.- за останню добу втрат серед військових та цивільного населення немає.- на території Ніжинського району перебуває 14550внутрішньо-переміщених осіб, 420 з них зареєстровано Управлінням соціального захисту населення Ніжинської міської ради. Всі вони забезпечені харчуванням, засобами гігієни та ліками.- органи місцевого самоврядування здійснюють фіксацію фактів руйнації/пошкодження об’єктів.- сільськогосподарські підприємства проводять комплекс весняних польових робіт.- школярі 17 громад продовжують навчання за дистанційною формою.- поліція Ніжинщини продовжує посилено працювати в умовах воєнного стану.

Загальна безпекова ситуація в районі наразі стабільно контрольована. Всі правоохоронні органи працюють в режимі воєнного часу.- Ніжинська районна військова адміністрація продовжує розподіл гуманітарної допомоги між громадами району, керівництво яких формує списки отримувачів гуманітарної допомоги. Також РВА направила медичну гуманітарну допомогу 6 Центрам ПМСД, КНП «Ніжинська ЦРЛ».

Висловлюємо щиру подяку ТОВ фірмі «ЛАКС» за надані лікарські засоби від гіпертонічних та серцево-судинних захворювань.Ніжинська РВА працює і завжди на зв’язку. Кожен напрямок роботи контрольований. Використовуємо усі можливості. Кожен з нас і всі ми разом працюємо на перемогу!Ми переможемо!
Слава Україні!

Ніжинська районна військова адміністрація

Фото ілюстрове

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь