До Ніжина зі Львова прибуло три фури гуманітарної допомоги

 

 

 

 

🚛 “Повертаємося до Ніжина…, – ділиться в мережі Фейсбук депутат Ніжинської міської ради, радник міського голови Сергій Охонько. – За два дні, перебуваючи у Львові, допомогли зібрати та відвантажили на Ніжин три фури гуманітарної допомоги.

Завдяки співпраці з Ганною Крисюк в проекті «Озеленення України», яка керує «Міжнародним фондом допомоги українцям» веземо ніжинським захисникам 50 бронежилетів та до десяти тонн гуманітарної допомоги.

За що хочемо подякувати їй та її команді 🙏🌎🇺🇦!!!Пообіцяли продовжити проект Озеленення України в Чернігівській області, тож в найближчий час висадимо калину, в знак відродження нашої держави. 💪

У Львові працюють злагоджені команди Семена Пустовіта та Дмитра Кулибабина, разом з якими в цей раз зібрали біля 60 тонн допомоги, які вже розвантажуються в Ніжині. А ми ще заїдемо в Тернопіль до мого товариша Олексій Стешин , якій передасть для ніжинських військових прибор нічного бачення.

Також дякуємо пану Сергію, що надав три зерновоза для доставки гуманітарних вантажів🤝Мав можливість узятии участь у звіті «Міжнародного фонду допомоги українцям», в якому є координатором по Чернігівській області, познайомився з багатьма новими гарними людьми.

Пані Аня Крисюк провела чудовий об’єднуючий захід, де варили «борщ єднання», Євген Клопотенко, президент Парламентської асамблеї Ради Європи Тоні Кокс, та представникі 13 країн світу, які допомагають у закупівлі допомоги. Відбулася прем’єра пісні Павло Табакова, впевнений вона вам сподобається.

Дякуємо всім хто допомагає!!! Слава ЗСУ!!! Все буде Україна!!! ✊🇺🇦“.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь