Відбулось засідання виконкому: основні питання

 

 

 

 

14 квітня відбулось засідання виконавчого комітету Ніжинської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніжина Олександра Кодоли.

На початку засідання міський голова подякував усім керівникам установ та управлінь, працівникам міської ради за сумлінну та якісну роботу за 50 днів війни. Міська влада щодня та щогодини з першого дня війни забезпечувала життєдіяльність міста, завдяки чому мешканці міста були з комунальними послугами. А ті перебої з комунікаціями, які були, швидко усувалися. Але попереду – важка робота з усунення тих пошкоджень, які завдали Ніжину вороги.

У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Одним із ключових був проект рішення про надання матеріальної допомоги постраждалим внаслідок обстрілів сім’ям. Чотири сім’ї втратили житло через руйнування. Одній родині буде надана в користування квартира, яка перебуває у комунальній власності. Три інші родини отримуватимуть компенсацію оренди житла від міської ради згідно змін по програмі «Турбота». Ці виплати триватимуть до того часу, поки родини не отримають підтримку від держави.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 12 питань порядку денного. Серед них: розгляд матеріалів служби у справах дітей, про відшкодування коштів перевізникам за пільгове перевезення окремих категорій громадян, про внесення змін до міських цільових програм.Усі питання членами виконавчого комітету були затверджені одноголосно.

Ніжинська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь