Розбомблений окупантами стадіон у Чернігові прийняв перший футбольний матч після початку війни в Україні

 

 

 

 

На розбомбленому російськими окупантами стадіоні імені Юрія Гагаріна в Чернігові провели перший футбольний матч з початку війни в Україні.

Місцеві волонтери як змогли прибрали поле, після чого стало можливе проведення гри.

Про це повідомляє Всеукраїнська професійна спілка “Футбол України” в Фейсбуці.facebook.com/tradeunionthefootballofukrainefacebook.com/tradeunionthefootballofukraine

З рахунком 2:0 перемогу в ньому здобула команда “Сонечко”. Назва другої команди не уточнюється.facebook.com/tradeunionthefootballofukrainefacebook.com/tradeunionthefootballofukraine

Додамо, що стадіон імені Юрія Гагаріна є домашньою ареною команди української Прем’єр ліги ФК “Десна” (Чернігів). 

Нагадаємо, війна в Україні почалася рано вранці 24 лютого, коли РФ приступила до масштабного вторгнення. Український спротив російській агресії триває вже другий місяць.

З початку російського вторгнення в Україну чернігівський стадіон кілька разів був обстріляний окупантами. У середині квітня на арені почали проводити демонтаж зруйнованої трибуни.

Також раніше стало відомо, що зруйнований у Чернігові стадіон допоможе відновити футбольний клуб “Боруссія” Дортмунд, кольори якого захищав уродженець Чернігівщини Андрій Ярмоленко. 

sport.unian.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь