На полях «Вимал-Агро» на Чернігівщині виявили 1,5 тонни залишків від ракет

 

 

 

 

На полях «Вимал-Агро», що господарює на Чернігівщині, виявили понад 1,5 тонни залишків від рашистських ракет. Після обстеження полів у компанії почали посівну.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Нинішня посівна буде найтяжчою та найважливішою за всі роки незалежності України та існування нашої компанії «Вимал-Агро». Московитські НЕбратські народи залишили на наших полях понад півтори тони «подарунків». Напевно, аграрне підприємство, за їх логікою, це також стратегічний військовий об’єкт, а наші склади – біолабораторії», – зазначили в компанії.

Попри пошкодження, яких зазнали в компанії, посівна тут стартує. Техніка напоготові, люди готові й мотивовані, насіння є.

«Приступаємо до роботи! Нам не треба пояснювати важливість забезпечення нашої Батьківщини продовольством у цей найскладніший для нашої держави час, ми просто беремо і робимо. Аграрії наразі є основою економічного розвитку держави і від них залежить доля мільйонів українців, і не тільки. Дякуючи ЗСУ на рідну землю повернулися такі жаданні мирні справи! Разом до перемоги! Слава Україні!», – йдеться в повідомлегнні.

Нагадаємо, фосфорні боєприпаси рашистів спричиняють сильне забруднення ґрунтів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram   

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь