Ніжин: викрито наркоділків, які поширювали «закладки» у місті

 

 

 

 

Співробітники Ніжинського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури викрили осіб, які розповсюджували наркотичні речовини шляхом «закладок».

21 квітня до поліції Ніжина надійшло повідомлення від військовослужбовців ЗСУ, які помітили на блок-посту підозрілу пару, що може бути причетна до поширення «закладок» у місті. Під час поверхневого огляду у громадян віком 21 та 22 роки виявили: два пакети з розсфасованою у капсули гранульованою речовиною, схожою на амфетамін (30 капсул), а також пакет з чотирнадцятьма згортками з речовиною, схожою на канабіс.

На місце події негайно прибули ніжинські поліцейські для подальших слідчих дій. Поліція встановила фактичне місце проживання зловмисників та провела в оселі санкціонований обшук. В ході обшуку правоохоронці виявили та вилучили ще 40 капсул з гранульованою речовиною рожевого кольору та 28 згортків з висушеною речовиною рослинного походження, схожою на канабіс.

Вилучене направили на проведення експертних досліджень. За цим фактом слідчий поліції відкрив провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Такі дії караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.Триває досудове розслідування.

Поліція Чернігівської області

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь