Має бути створено спеціальний трибунал для розслідування воєнних злочинів рф та геноциду проти українського народу

 

 

 

 

Обсяг злочинів російської федерації потребує створення нового Спеціального трибуналу рішенням Генеральної Асамблеї ООН, який вже на початку травня має розпочати розслідування і судові засідання, у тому числі шляхом заочного правосуддя, —заявляють у Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту.

Перед Великоднем стали відомі нові страшні факти геноциду українського народу рашистськими військами:

• ще одну величезну братську могилу виявлено на околиці Маріуполя, у селищі Виноградне — масове поховання становить 45 на 25 метрів. Тут може бути поховано не менше 1000 вбитих рашистами маріупольців;

• рф не дозволяє провести евакуацію жінок та дітей, які переховуються в підвалах комбінату «Азовсталі»;

• в Ірпені рашисти з особливою жорстокістю до смерті закатували двох дівчат, молодшій з яких лише 15 років;

• у результаті обстрілів об’єктів цивільної інфраструктури на території Пологівського району Запорізької області поранення отримали дві дитини віком 5 та 6 років;

• через обстріл Одеси російською ракетою загинула тримісячна дитина — страшний та цинічний злочин у переддень Великодня!

Трибунал має продемонструвати неминучість, невідворотність та швидкість покарання, що має усвідомити кожний російський окупант, який воює на території України, кожний керівник федеральних або регіональних органів влади рф.Дії військ рф підтверджують їхні дійсні наміри — знищення українського народу. Закликаємо невідкладно розслідувати військові злочини та факти геноциду російської федерації на території України та вимагаємо негайного притягнення винних до відповідальності.

Верховна Рада України

Центральне фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь