Назавжди 25… Ніжинець Олександр Єсипенко віддав своє життя, захищаючи Ніжин…

 

 

 

 

У березні цього року, захищаючи Ніжин від рашистів, загинув молодий хлопець, якому б ще жити і жити… Запам’ятаймо ім’я цього ГЕРОЯ – Олександр Єсипенко!

Сьогодні в нього мав би бути День народження… Але підлий ворог позбавив Олександра життя…

Мама ГЕРОЯ, Юлія Єсипенко пише:

“Сьогодні мав би святкувати свій двадцять шостий день народження мій син Єсипенко Олександр, якому на завжди залишиться двадцять п’ять бо він віддав своє життя захищаючи рідне місто від ворога. Загинув він в бою під Ніжином 30.032022 р.

Санька дуже любив життя, був веселим, завжди приходив людям на допомогу. Він був творчою людиною, грав на гітарі і любив вірші. Був дуже відповідальним, турботливим. За своє таке коротке життя він зробив багато добра людям.

З перших днів війни хотів потрапити до лав ЗСУ, але йому відмовляли з різних причин, він допомагав і готував коктейлі, допомагав волонтерам, бо не міг в такий важкий для батьківщини момент нічого не робити для перемоги над ворогом. Мій син був справжнім чоловіком, надійним другом, гарним офіцером, чудовим сином для нас с татом і найкращим братом.

Тим страшним днем на полі бою загинула вся наша родина.

Спи спокійно синочок, а ми завжди будемо тебе пам’ятати. Поки ми дихаємо ти з нами в наших серцях. Ми гордимося таким сином. Ти справжній герой”.

Герої не вмирають!!! Царство Небесне та світла й вічна пам’ять Олександру!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь