Ніжин, 26 квітня 2022 року: про головне

 

 

 

 

Ніжинська міська влада працює над перейменуванням вулиць міста, проводиться моніторинг всіх меморіальних об’єктів.

“Ніяких російських символів і назв вулиць у Ніжині не буде! – зазначив міський голова Ніжина Олександр Кодола.

Виникають питання щодо поховання та вшанування наших захисників. Як повідомляє керівництво держави, ЗСУ не надає жодної інформації про наші втрати. Представник Ніжинського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки повідомив, що у зв’язку із закінченням активної фази бойових дій в нашій області тепер ми можемо проводити заходи з поховання за участі громади.

Мобілізація триває.

Звернення до Сall-центру зменшуються.

Щодо державної гуманітарної допомоги. Наразі гуманітарний вантаж від Уряду, який надійшов для Ніжинського району, розвантажується. В першу чергу будуть видаватися продуктові набори особам, які отримують субсидію. А це 6011 осіб. Наразі в управлінні соціального захисту населення зареєстровано 1566 внутрішньо-переміщених осіб.

На виконання міської цільової програми з надання пільг на оплату житлово-комунальних та інших послуг на 2022 рік управлінням соціального захисту населення перераховано кошти надавачам послуг для відшкодування пільг з оплати житлово-комунальних послуг сім’ям загиблих військовослужбовців за березень 2022 року на суму 8 155,94 грн.

Міська лікарня працює як медзаклад інтенсивного лікування другого рівня. Від Всесвітньої організації здоров’я надійшов потужний електрогенератор. Всі відділення працюють. Сімейні лікарі надають допомогу у звичному режимі.

Освітяни продовжують навчати дітей онлайн та готуються до ЗНО.

Підприємства – надавачі комунальних послуг – здійснюють планові та відновлювальні роботи на мережах. Зокрема, сьогодні проводитимуться роботи із заміни запірної арматури на центральному водогоні по вулиці Шевченка.

Управління житлово-комунального господарства та будівництва продовжує роботи з благоустрою в місті. Планують приступати до поточного ремонту доріг.

Управління комунального майна продовжує проводити інвентаризацію комунального майна.

За інформацією Ніжинської міської ради

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь