Ворог тричі за добу обстріляв кордони Чернігівщини. “Тримають нас у напрузі”, – Данілов прокоментував обстріли

 

 

 

 

Учора, 28 квітня, російські війська тричі обстріляли Чернігівщину. Про це повідомляє “Північний кордон. Держприкордонслужба”.

Так, удень ворожі війська здійснили близько 15 пострілів з автоматичного гранатомета, що розірвалися біля пункту пропуску «Сеньківка».

Цього ж дня ворог обстріляв територію Семенівської громади.

“Вибухи близько десятка мінометних мін зафіксували прикордонники Чернігівського загону неподалік від одного з населених пунктів Семенівської громади. Міни були випущені з боку російського села Ломаківка”, – йдеться у дописі.

Увечері російські війська обстріляли Чернігівщину втретє – і знову у районі села Сеньківка. Здійснили 12 пострілів з міномету та 10 з АСГу.

Внаслідок обстрілів військовослужбовці Держприкордонслужби не постраждали.

Обстріли біля кордону з Чернігівською областю не означають, що російські війська можуть повернутися в цей регіон, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов. Про це він сказав у ефірі Радіо Свобода.

Таким чином Данілов прокоментував останні обстріли в районі прикордонного пункту на Чернігівщині.

“Вони тримають нас у напрузі. Повернутися туди (в Чернігівську область – ред.) вони вже не спроможні, у них немає на сьогодні там достатньої кількості війська для того, щоб заходити з цієї території”, – сказав він.

Секретар РНБО вказав на те, що наразі Росія зосередила війська на території Донецької, Луганської, Харківської областей:

“Коли їх розгромили на території Київської, Сумської, Чернігівської областей, вони там пройшли перегрупування і вони зараз перебувають всі там. Спроможності у них немає, але наносити удари, ракетні удари у них поки що є”.

cntime.cn.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь