Прикордонник не дожив кілька тижнів, аби побачити своїх синів. Вдова нині в Ніжині й потребує підтримки

 

 

 

 


Вони були першими, хто 24 лютого прийняли бій. Лише на Чернігівщині – під час оборони міста та області – загинули 24 прикордонники.

Серед них – сержант Богдан Назаренко. Він не дожив кількох тижнів, аби побачити двох своїх синів, на появу яких дуже чекав. Історія героя – від Артема Сорокіна у сюжеті Вікна-новини.

Зараз вдова з двома дітьми переїхала до Ніжина, де тулиться з батьками у маленькій квартирі. Малюків назвали Матвієм та Захаром. Вони дуже схожі на батька. Він мріяв дочекатися їхнього народження. Богдан та Вікторія хотіли дітей 8 років, але вона завагітніла лише минулої осені. А вже у лютому почалася війна.

Богдан пішов на службу зранку 24-го. А через три тижні – загинув. Іхня група прикордонників 14 березня утримувала стратегічну висоту на околицях Чернігова. Снайпер орків обійшов з тилу, поки дрг лізла спереду. Шансів вижити не було.

Дружині вирішили не казати. Дев’ятий місяць. Дізналася випадково. Від подруги. Наступного дня – передчасні пологи. З маленькими, на щастя, вже все добре

КАРТА для ДОПОМОГИ: 4790 7299 3504 5930 (Ощадбанк) Вікторія Назаренко

Карта ПриватБанк: 4149 6293 8507 5486 Вікторія Назаренко.

blitz.if.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь