Люди просто виконували свої трудові обов’язки. А загинули від ворожих дій окупанта…

 

 

 

 

Про нещасні випадки, що сталися під час виконання трудових обов’язків і пов’язані з веденням бойових дій на території Чернігівщини, повідомляє Суспільний кореспондент з посиланням на інформацію Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області.

l5 березня 2022 року близько 16 години автомобіль Рено, що належить ТОВ «Агрофiрма iм. Шевченка», рухався з пасажирами та працівниками підприємства до тракторного стану ТОВ «Бахмач – Агро», яке розташоване в с. Гайворон Дмитрівської ТГ Ніжинського району.

Несподівано із-за паркану тракторного стану ТОВ «Бахмач-Агро» виїхала ворожа БМП, в якій перебували військовослужбовці рф, котрі відкрили вогонь на ураження із вогнепальної зброї по автомобілю Рено. В результаті один працівник загинув та 5 отримали вогнепальні й осколочні поранення.

16 березня в м. Чернігові лікар— хірург, лікар акушер— гінеколог, сестра медична операційна знаходячись в приміщенні медичного закладу потрапили під ворожий артилерійський обстріл. У результаті отримали травми від вибухової хвилі, осколків, розбитого скла та віконних конструкцій. Як наслідок — множинні осколкові поранення та контузії.

17 березня молодша медична сестра КНП «Чернігівська міська лікарня № 2» знаходилась перед госпітальним корпусом цього медичного закладу. В цей час почався артобстріл лікарні рашистами. Від осколкового поранення ворожого снаряду жінка загинула на місці.

26 березня в адміністративну будівлю сервісного Центру АТ «Чернігівобленерго» влучив ворожий боєприпас, внаслідок чого працівник отримав поранення (мінно-вибухова травма).

1 квітня 2022 року між селами хутір Безбородьків та Припутні, біля понтонного мосту, підірвались на ворожій міні і загинули водій комунального некомерційного підприємства «Ічнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Ічнянської міської ради та пасажирка. Цього ж дня, 01.04, в КНП «Чернігівський медичний центр сучасної онкології» Чернігівської міської ради монтажник санітарно-технічних систем, перебуваючи на робочому місці, отримав множинні осколкові поранення, внаслідок військових дій окупантів.

Висловлюємо співчуття близьким і рідним.Підготовлено Управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області, спеціально для виданняsknews.net

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь