Йому було всього 19: на Чернігівщині попрощалися із воїном

 

 

 

 

Ічнянщина попрощалася з ще одним загиблим земляком – Іваном Степашко, який поклав життя заради нашого світлого майбутнього у вільній та Незалежній Україні.

Народився Іван Степашко 7 липня 2002 року в селі Іваниця Ічнянського району. Після закінчення 9 класів Іваницької середньої школи вступив до Дегтярівського професійно-аграрного ліцею, який закінчив у червні 2021 року.

У серпні того ж року Іван вступив до лав Збройних Сил України та потрапив на військову службу за контрактом до 13-го окремого десантно-штурмового батальйону на посаду старшого стрільця.

Після початку повномасштабної війни 24-го лютого він відправився на Харківщину для виконання бойових завдання з захисту суверенітету нашої держави.

20 травня під час боїв поблизу населеного пункту Довгеньке Ізюмського району внаслідок ведення танкового обстрілу противником Іван отримав поранення, несумісні з життям.

Батьки, друзі та побратими провели Івана в останню путь у його рідному селі. Із болем в серці вони вшанували світлу пам’ять Захисника та поховали його на місцевому кладовищі.

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

 cheline.com.ua

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь