Дружина шукала до останнього… Додому Захисник із Ніжинщини уже не повернувся…

 

 

 

 

“Він був таким веселим, щирим, енергійним… Життєлюб, одним словом…”, – такими словами згадує Наталія свого чоловіка Дениса. Був… Страшне слово в контексті цієї кривавої війни. З перших днів повномасштабного вторгнення росії бобровичанин Денис Федотов, без вагань, пішов боронити рідну землю від рашистської нечисті. І вже не повернувся додому…

Чоловікові було лише 34 роки…

Повідомляє Нежатин.

Народився і жив Денис у місті Бобровиця, що на Ніжинщині. Після того, як в лютому вороги простягли свої брудні руки до нашої землі, як почали вбивати ні в чому не винних людей, Денис добровольцем пішов до ЗСУ.

Війського досвіду не мав, зброю до рук узяв вперше.

І почалися криваві будні, жорстокі бої…

Денис Федотов загинув 23 березня, в Чернігові, від розриву мінометної міни, коли ніс побратимам боєприпас.

Без батька залишився 13-річний син Даниїл…

Війна – то найстрашніше горе на землі…

Денис неабияк любив свою країну… “Прізвище у чоловіка російське – Федотов, – розповідає дружина. – У нього ж дід і баба – росіяни. І родичі в росії є… Ось так… І вбили його теж росіяни…”.

Дружина Наталія не одразу дізналася про смерть чоловіка. Довгий час вона його шукала, вірила і сподівалася до останнього… І знайшла, 5 квітня, мертвим…

Поховали Дениса Федотова наступного дня, у рідному місті.

Герої не вмирають, це правда! Вони живуть у наших серцях, в нашій пам’яті, в безмежній вдячності й шані! Низький уклін Вам, Герої! Вічна память та Царство Небесне захиснику!

Фото надане дружиною загиблого

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь