Вирощував коноплі на острові Десни: наркоторговця викрито

 

 

 

 

Мешканець Чернігова незаконно зберігав зброю, гранати та набої різного калібру, а також наркотичні засоби. Чернігівська поліція відкрила кримінальне провадження, порушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це повідомили у поліції Чернігівської області.

Днями співробітники сектору водної поліції та регіонального Управління боротьби з наркозлочинністю отримали інформацію про те, що 41-річний чернігівець вирощує наркозілля на острові річки Десна.

Під час проведення поліцейського рейду на острові було виявлено самовільно збудовану споруду. В ході проведення огляду поліцейські виявили та вилучили півсотні культивованих рослин коноплі, суху подрібнену речовину зеленого кольору, що схожа на канабіс, а також незаконну зброю: 4 ручні гранати, мисливську рушницю, обріз мисливської рушниці та набої до стрілецької зброї. Все виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертні дослідження.

Слідчий Чернігівського райуправління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури готує йому повідомлення про підозру у скоєнні злочину, за трьома статтями Кримінального кодексу України:

– ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами);

– ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту);

– ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель).

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років.

Триває досудове розслідування.

newch.tv

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь