Ніжинка, яка поборола страшну недугу й допомогала іншим, зараз потребує допомоги сама!

 

 

 

 

Дорогі друзі! Звертаюся до вас із проханням про допомогу. З моєю подругою, з якою товаришуємо уже майже 30 років, сталася біда. Це відома не лише у Ніжині, а й у всій Чернігівській області, громадська діячка, волонтерка, Борисенко Марина. Її знають і як учителя образотворчого мистецтва школи 7, як реабілітолога Ніжинського дитячого реабілітаційного центру.

Марина майже 20 років тому подолала онкологічне захворювання і з тих пір активно допомагала онкохворим нашого міста і району, очолює громадську організацію “Вероніка”. Була номінована на Жінку року у Ніжині й області.

26 квітня була госпіталізована до Ніжинської міської лікарні з діагнозом “обширний інфаркт”. Тривале лікування не дало результатів.

Зараз Марина знаходиться у Київському центрі серцевої хірургії у важкому стані.

Їй необхідне тривале лікування і, скоріш за все, операція на серці. Ми всі знаємо Марину як веселу, життєрадісну, активну жінку, яка завжди готова прийти на допомогу.

Тепер вона потребує нашої допомоги. Вона хоче жити! На лікування потрібні немалі кошти. Картка сина Марини, Борисенка Дмитра Вікторовича 4149 4999 9133 4341

Татьяна Колесник

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь