Цьогорічний випуск Ніжинської дитячої хореографічної школи: двадцять юних талантів отримали свідоцтва

 

 

 

 

11 червня 2022 року в затишній залі Гоголівського корпусу НДУ ім. М. Гоголя відбулися урочистості з нагоди випуску Ніжинської дитячої хореографічної школи 2022 року.

Хвилююча і незабутня мить вручення свідоцтв про закінчення навчального закладу, похвальних та почесних грамот відмінникам навчання, почесних грамот за високі досягнення у хореографічному та музичному мистецтві – все це стало однією зі сторінок життя 20-го ювілейного випуску Ніжинської дитячої хореографічної школи.

А їх виступи під час святкового концерту продемонстрували найвищий рівень професійної та виконавської майстерності, отримали найвищу оцінку глядацького залу – щирі аплодисменти не вщухали ні на мить!

«Випуск – 2022» – двадцять талановитих, творчих, енергійних юнаків та дівчат, для яких відкривається безліч доріг у нове життя.

В Ніжинській дитячій хореографічній школі вони навчалися і росли: з маленьких незграбних «каченят» перетворилися в прекрасних «лебедів».

Їх мистецький шлях був надзвичайно непростим. Та саме тут, в Ніжинській дитячій хореографічній школі, недосвідчена малеча виросла до рівня справжніх професіоналів.

Ніжинська дитяча хореографічна школа

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь