Ніжинських медичних працівників привітали з професійним святом. Фото

 

 

 

 

День медичного працівника – професійне свято всіх працівників галузі охорони здоров’я України – відзначається щороку у третю неділю червня. Цьогоріч День медичного працівника припадає на 19 червня. З нагоди свята медичних працівників Ніжина привітали сьогодні, 17 червня, у великій залі міськвиконкому.

Повідомляє Нежатин.

У той час, коли наші воїни захищають українські землі на полях бою. медичні працівники рятують життя на фронті і в тилу. За це – кожному з них – величезна вдячність!

Щирі слова вітання та подяки за служіння людям медикам Ніжина промовив міський голова Олександр Кодола:

“Сьогодні ви ведете боротьбу за життя українців в умовах війни. Медичні працівники – це ще одні супергерої сьогодення, які міцно тримають свій фронт!”.

Медичні працівники оримали Подяки міського голови.

У своєму виступі генеральний директор НЦМЛ Олександр Костирко зазначив:

“З початком війни у нашій роботі з’явилися такі види травм, з якими ми раніше не працювали. Ми навчалися і за ці 4 місяці ми – потужний колектив, який впорався з навантаженням і ми готові надавати допомогу в екстримальних умовах”.

Миру Вам, дорогі наші медичні працівники, здоров’я, та нехай довге життя обдарує Вас щасливими моментами і приємними спогадами, розумінням і вдячністю людей!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь