Назавжди 20: загиблий Герой Носівщини Назар Утва…

 

 

 

 

31 травня жителі Носівки провели в останню путь старшого солдата Утву Назара Геннадійовича, який у 20-річному віці загинув на Донеччині за свободу та Незалежність України!

Народився Утва Назар 7 червня 2001 року у Носівці Ніжинського району.

У 2018 році він закінчив Носівську міську гімназію, а у березні 2021 року призвався до лав Збройних Сил України на військову службу за контрактом. Так він потрапив до 95-ї окремої десантно-штурмової бригади на посаду старшого стрільця, у складі якої був безпосереднім учасником бойових дій на сході нашої держави. Свій бойовий шлях Назар проходив у таких населених пунктах як Майорськ, Зайцеве, Волноваський район, Рівнопілля, Павлівка, Вугледар, у селах Довгеньке, Курульки та Долина (Ізюмський напрямок).

З початком повномасштабного ворожого вторгнення Назар разом з побратимами пліч-о-пліч протистояв ворогу та давав йому гідну відсіч. 26 травня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долина Донецької області наш земляк потрапив під ворожий артобстріл. На жаль, врятувати бійця не вдалося.

Нагороджений Орденом «За мужність» III ступеня (2022) — за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

kraychernigiv.blogspot.com

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь