КП “ВУКГ”: проїзні шляхи Ніжина повинні бути позбавлені від бруду

 

 

 

 

Працівники комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства” активно працюють над тим, щоб вулиці міста, які мають бордюри, були чисті та почищені від пилу,бруду і сміття. А допомагає в цьому спеціалізована техніка обладнана дорожніми щітками.

Прибиральна машина, що допомагає комунальникам, іменується Agata ZM 1600-03 і являє собою навісний, причіпний, гідравлічний механізм, що під’єднується до трактора КИЙ. Призначена вона для прибирання територій з твердим покриттям, а також для підтримки в чистоті доріг, майданчиків, стоянок і тротуарів.

Машина може проводити роботи з видалення та збору бруду або після демонтажу бункера і встановлення щітки під нахилом змітати бруд в праву (ліву) сторону. Взимку підмітальна машина може використовуватися для снігоприбиральних робіт.

Підмітально-прибиральні машини типу Agata чудово зарекомендували себе при очищенні проїжджої частини від піску, що накопичується уздовж бордюрів. Також, використовується можливість системи поливання для зменшення пилу і утворення бруду, а також бічна щітка-підбирач для підмітання біля бордюрів.

Робоча швидкість цього агрегату 6 км/год, а площа прибирання 9500 м2/год.

Ця спеціалізована техніка регулярно працює на центральних вулицях міста та площах де приводить до належного вигляду узбіччя доріг, кишені автобусних зупинок, пішохідні переходи тощо.

КП “ВУКГ”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram   

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь